+45 2012 3143 | mpj@mpj-wellness.dk

Renu 28

Renu 28

RENU 28 fremtidens hudpleje.

Fremtidens hudpleje på en helt naturlig måde!

RENU 28 er en gel der tilfører styrke og elasticitet til hud og celleproduktion og støtter din krops naturlige bestræbelser på at holde din hud sund. RENU 28 giver en nænsom og effektiv behandling som reparerer beskadiget hud og forsinker bl.a. ældning. RENU 28 kan bruges overalt på kroppen og til alle formål. RENU 28 betegnes som fremtidens hudpleje.

Gennem Redox Signal teknologien* giver denne unikke gel afgørende støtte til alle vigtige cellulære funktioner, som er grundlaget for din huds struktur og sundhed. Det er afgørende for alle levende cellers sundhed, at kommunikationen mellem cellerne fungerer optimalt. Redox Molekyler er grundlaget for denne kommunikation og det er det denne gel indeholder. Gelen er helt ugiftig og består af kun 4 ingredienser, er fri for konserveringsmidler, ingen parabener, allergivenlig og tilstopper ikke porrerne.

RENU 28 er testet og dokumenteret af kendte laboratorier som Dermatest og Stephens. Dermatest har bl.a. lavet en 12 ugers cellulitis-test som viser en markant forbedring.